Portfolio

Noctus B.V.

20 juni 2010

De eigenaar van Noctus B.V. wilde graag een site die makkelijk bij te houden is, met het bestaande weblog erin verwerkt. Dit heeft Charlotte webdesign gerealiseerd door het geheel aanpasbaar te maken met de software van Wordpress.

Van der Eem Schoenen

7 maart 2010

De eigenaars van deze schoenenwinkel (volgens velen de beste van Zevenaar) wilden een website om meer naamsbekendheid te krijgen. Charlotte webdesign kon hen daarmee helpen met een website in de stijl van de winkel zelf.

Diergeneeskundige Studenten Raad

23 februari 2010

De recent opgerichte studentenraad van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent wilde een website die makkelijk aan te passen is, zodat ze de studenten snel en efficiënt op de hoogte kunnen houden van hun activiteiten.

Jurgen de Poorter - Guitar Vibes

11 september 2009

Gitarist Jurgen de Poorter van Unit Five wilde zijn persoonlijke website een vernieuwd ontwerp geven. Op zijn site vindt u zijn verhaal, muzikale ervaring en een fotoalbum met wat leuke visuele annekdotes.

» Bezoek de website

Student Onbekend.nl

22 augustus 2009

Deze website met informatie over diergeneeskunde studeren in België wordt verzorgd en onderhouden door Charlotte webdesign. Het ontwerp is kortgeleden geheel vernieuwd om de website een nog professionelere look te geven.

» Bezoek de website

Het wijze lijf

3 maart 2009

De nieuwe massagepraktijk "Het wijze lijf" had binnen een week een complete website nodig. Charlotte webdesign ontwierp deze aan de hand van het reeds gereed zijnde visitekaartje.

Band op jullie bruiloft

6 februari 2009

Op bandopjulliebruiloft.nl vinden aanstaande bruiden en bruidegommen alle informatie over dé bruiloftband. Het logo werd ontworpen door Francis Bax Illustraties.

SWKZ

23 december 2008

Stichting Wandel Komitee Zevenaar organiseert al sinds 1971 de avondvierdaagse in en rond Zevenaar. Op hun nieuwe website kunnen de bezoekers informatie en de wandelroutes vinden. Met behulp van de handleiding van Charlotte webdesign kunnen ze de site bovendien zelf up-to-date houden.

Music-party

17 mei 2008

Op "Dé MUSIC site voor feesten, personeelsfeesten en andere evenementen" kunnen bezoekers uit heel het land bands en andere benodigdheden voor een geslaagd feest vinden. Charlotte webdesign zorgde vast voor een feestelijk uiterlijk van de website.

Unit Five

8 maart 2008

De leden van allround band Unit Five wilden hun website graag een jongere en dynamischere uitstraling laten geven. In het geďmplementeerde gastenboek kunnen bezoekers een berichtje achterlaten over een van hun optredens.

» Bezoek de website

Stichting Argus A15

6 november 2007

De pas opgerichte stichting Argus A15 had op korte termijn een overzichtelijke website nodig die uitstraalt waar ze voor staat: behoud van milieu en leefbaarheid in het gebied waar de aanleg van de A15 is gepland. Charlotte webdesign kon de stichting daarmee helpen.

Ronald & Francis

10 april 2007

Voor de zilveren bruiloft van Ronald en Francis ontwierp Charlotte webdesign een chique website in stijl van de uitnodiging. Dit is een leuke herinnering aan een gezellig weekend en de gasten kunnen via deze website ook hun reactie geven op het feest.

» Bezoek de website

Sessibon Afrit 24

Maart 2007

Voor dit bedrijf ontwierp Charlotte webdesign een site die discretie en professionaliteit uitstraalt en zich hierdoor onderscheidt van sites van concurrerende bedrijven.

» Bezoek de website

Francis Bax Illustraties

Januari 2007

Voor Francis Bax ontwierp Charlotte webdesign een site in constant overleg. Kleine veranderingen in kleur en opmaak werden meteen getoond en besproken, zodat er uiteindelijk een site ontstond die precies bij haar wensen aansluit.

Wijkteam Roodwilligen

25 juni 2004 - 11 januari 2007

Voor het wijkteam Roodwilligen ontwierp Charlotte webdesign een overzichtelijke site met een duidelijke navigatie. De eerste versie uit 2004 was met frames ontworpen. In januari 2007 heeft Charlotte webdesign deze achterhaalde opmaak vervangen voor een layout met XHTML en CSS.